Over ons

Over ons

Het team van Rijkmans Kwaliteits Occasions bestaat uit vakmensen. Vertrouwde gezichten, toegewijd en goed toegankelijk. Doordat we al jaren als hecht team samenwerken, zijn we goed op elkaar ingespeeld. En dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede. We nemen het werk van elkaar over, denken mee en doen wat we zeggen. Geen loze beloftes maar waarmaken. Dat is wat wij belangrijk vinden. 

Het team

De drijvende kracht achter de Rijkmans-vestiging in Meppel is Hans van Wieren, directeur en al meer dan 30 jaar verbonden aan het bedrijf. Maar hij doet het natuurlijk niet alleen. Samen met een team van oude rotten in het vak houdt hij de naam hoog.
Het verkoopteam bestaat naast Hans uit Gerzon Booij (verkoopadviseur) en Monique Brink (verkoopassistent).
Verder vindt u achter de servicebalie Harjo Hollander en Albert Dekker, beiden bekende gezichten bij Rijkmans Kwaliteits Occasions.
De werkplaats biedt ruimte aan 3 doorgewinterde servicemonteurs: André Brink, Roland Hollander en Alex Beuving.

Onze occasions

Rijkmans Kwaliteits Occasions  biedt een breed assortiment aan jonge occasions aan. Niet alleen Opels, maar juist alle merken. De occasions zijn online te bezichtigen.

Wilt u ze met eigen ogen aanschouwen? U bent meer dan welkom! In Steenwijk en Emmeloord vindt u de Opel occasions, in Meppel staan ook alle overige merken. En staat een auto op een vestiging die voor u net iets te ver rijden is? Dan verplaatsen we 'm toch even voor u?

Het kan gebeuren dat we een specifiek model niet op voorraad hebben. Geen nood! Dan gaan we toch gewoon op zoek naar die auto. Want ook voor zoekopdrachten kunt u ons benaderen.

Filosofie achter het merken aanbod

De markt is aan het veranderen en dwingt ons om out of the box te denken. Opel Rijkmans heeft zoveel kennis en ervaring. Die kan je ook gebruiken voor andere merken. Daarom heeft de Rijkmans-vestiging in Meppel eind 2014 de dealerstatus ingeruild. Is nu alleen nog erkend servicepunt voor Opel. Opel Steenwijk en Emmeloord zijn nog wel officiële verkooppunten. Door in Meppel de dealerstatus terug te geven kan Rijkmans nu ook kwaliteitsoccasions van andere merken aanbieden. Onze showroom staat vol met niet te oude auto’s met een lage kilometerstand. Zo kan elk automerk bij ons worden ingeruild, terwijl we daar een mooie inruilwaarde voor kunnen geven. De jonge auto’s zetten we zelf weer in de markt, de wat oudere auto’s stoten we af. We kunnen op deze manier doen waar we goed in zijn en waar klanten blij van worden: de beste kwaliteitsauto’s met garantie voor een betaalbare prijs aanbieden.

Auto Palace Rijkmans

Auto Palace Rijkmans is een vertrouwd adres in de regio. Dealer en erkend servicepunt voor al uw Opels. Hier kunt u naar de website van Auto Palace Rijkmans.

Auto Palace Rijkmans, een vertrouwd adres voor de aanschaf van een kwaliteitsoccasion. Gegarandeerd!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×